Wendy Lina (1983) is opgeleid als muziektherapeut en actief als zangeres, muzikant, liedschrijver, pianojuf en workshopleider. Bij The Moonlight Heroes speelt zij marimba, zingt, en schuift de mannen muzikanten in rap tempo nieuwe liedjes voor. In Fried en Makko vindt ze zielsverwanten die in staat zijn om haar wilde muziek ideeën te vangen en verklanken in tedere arrangementen.

Fried Manders (1958) is toonkunstenaar, componist, tekstdichter en workshopleider. Jarenlang speelde hij  accordeon, totdat hij in 2015 de Mannborg (scheepspiano) vond, die hij nu meeneemt naar optredens. Fried heeft 35 jaar podium-ervaring, speelde in alle theaters in Nederland. In The Moonlight Heroes is hij naast muzikant ook arrangeur en studioman.

Makko Coster (1959) is contrabassist en improvisatie-muzikant. Hij speelde in vele jazz-formaties en heeft in uiteenlopende theatervoorstellingen gespeeld. In The Moonlight Heroes doet hij voortdurend onderzoek naar beweging, hoe hij zijn bas zo kan inzetten dat hij tegelijk vrij beweegt én grond geeft aan het lied.